avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zilier la targuri/piete productie si vanzare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zilier la targuri/piete productie si vanzare Langos/Kurtos

Buna ziua,
Detin o rulota transformat in spatiu comercial unde produc si vand Kurtos Langos, ocazional -targuri/piete- am nevoie de zilier.
Acest domeniu imi permite angajarea unui ziler?Ce documente trebuie sa am la mine in caz de am un control? Ce analize trebuie sa efectueze, trebuie sa aiba dosar PSI, Protectia Munci complectat?
Multumesc,
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: 10tty , utilizator 12:08, 31 August 2018
Ce cod CAEN aveti?
1071 -Fabricarea painii, fabricarea prajiturilor si a produselor de patiserie
5610- Restaurante
1107 -Productia baututrilor racoritoare nealcoolice

5610,1071,1107 (rulota)
Doar pentru CAEN 5610 se pot folosi zilieri.
Ok. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat in firma-documente necesare 10tty 10tty Buna ziua, Sunt asociat intro firma de productie si vanzare de produse patiserie -Langos, Kurtos-activitatea se desfasoara intro rulota-la targuri/piete ... (vezi toată discuția)
Cafenea-patiserie LariLara LariLara Buna ziua, Planuiesc infiintarea unui local unde voi servi cafea si ceai in diverse variatii, precum si produse de patiserie/cofetarie - care vor fi din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt. cofetãrie eoana eoana Eu şi încă 3 persoane vrem să ne deschidem o cofetă:help:rie(fără laborator) şi avem nevoie de coduri CAEN ...vindem prăjituri achiziţionate de la ... (vezi toată discuția)