avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociat in firma-documente necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociat in firma-documente necesare

Buna ziua,
Sunt asociat intro firma de productie si vanzare de produse patiserie -Langos, Kurtos-activitatea se desfasoara intro rulota-la targuri/piete etc.
Intrebarea mea este eu ca asociat ce documente trebuie sa am la mine daca am un control (ITM, DSV etc). Eu trebuie sa am Dosar medical, PSI, PM?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: 10tty , utilizator 13:29, 3 Septembrie 2018
Nu trebuie sa detineti anumite acte ... este de ajuns actul constitutiv sau un certificat constatator din care sa reiasa ca sunteti asociat.

In calitate de asociat ,nu trebuie sa aveti un dosar medical, decat daca desfasurati si activitate in cadrul societatii.
E am un loc de munca, dar ocazional mai treuie sa ajut si eu (la festivaluri etc) la asta ma referam, in acest caz ce documente trebe sa am la mine?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, va trebui sa aveti toate documentele de infiintare ale societatii plus autorizatiile respective pentru desfasurarea activitatii in cauza.
Participam la targuri, piete, si atunci sunt si eu prezent si ajut (lucrez si eu).-deci trebuie sa am si eu?
Personalul trebuie sa aiba calificare (cei care coc si cei care framanta aluatul )? pot sa functionez cu muncitori necalificati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zilier la targuri/piete productie si vanzare langos/kurtos 10tty 10tty Buna ziua, Detin o rulota transformat in spatiu comercial unde produc si vand Kurtos Langos, ocazional -targuri/piete- am nevoie de zilier. Acest domeniu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie amplasare si functionare rulota Soican Soican Buna ziua Am o rulota ambulant de tip fast food, vreau sa merg cu ea la targuri, festivaluri etc. de ce autorizatii am nevoie? unde o pot parca pentru a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie kurtos kalacs andreea_szedlacsek andreea_szedlacsek Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti ce autorizatii imi treuie, daca vreau sa-mi cupar o rulota, pe care o sa o echipez cu aparatura de facut ... (vezi toată discuția)