avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... autorizatie kurtos kalacs
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

autorizatie kurtos kalacs

Buna ziua,
Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti ce autorizatii imi treuie, daca vreau sa-mi cupar o rulota, pe care o sa o echipez cu aparatura de facut kurtos kalacs si sa incep sa vand prin diferite targuri/balciuri din judetul DB si Bucuresti sau Constanta Inclusiv sa vand bere la draft. Avem o firma (persoana juridica) inregistrata in Bucuresti, avem si o Intreprindere individuala (fosta PFA) inregistrata in DB. Nu stiu ce sa fac si pe ce firma ar fi mai bine.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andreea_szedlacsek , utilizator 17:40, 9 Aprilie 2010
Puteti sa defasurati activitatea respectiva , atat in calitate de PF cat si ca persoana juridica, in cadrul societatii comerciale, dar numai daca aveti in obiectul de activitate , activitatea comerciala de patiserie.
De asemenea , trebuie sa aveti avizele necesare din partea organelor competente, avize pe care le puteti obtine prin intermediul biroului unic de la camera de comert.
Care sunt avizele necesare din partea organelor competente? Cum adica le putem obtine prin intermediul biroului unic de la camera de comert.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor referitor la avize de functionare ioanabragaru ioanabragaru Buna ziua, as dori niste informatii referitoare la avizele necesare in cazul in care doresc deschiderea unei societati de comercializare produse alimentare. ... (vezi toată discuția)
Aprobarile necesare pentru vanzatorul ambulant mirela 20 mirela 20 Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)