Bună ziua,
Locuiesc într-un condominium cu locuri de parcare atât în subteran cât și la suprafață. În luna iulie s-a facut o sedinta a asociatiei de proprietari pentru a ne consulta cu privire la montarea unui sistem video de supraveghere iar majoritatea celor prezenți și -au exprimat dezacordul cu privire la instalarea acestuia.
Cu toate acestea, ne-am trezit cu sistemul instalat, iar pe factura de cheltuieli individual pe apartament apare acum o rubrica "fond de reparații " care reprezintă de fapt taxa de instalare a sistemului video.
Revoltați, am cerut explicații unei persoane din consiliul de administrație și ni s-a replicat că decizia a fost luată în altă ședința deoarece la precedenta nu a fost întrunită prezența.
Atât eu cât și alți locatari nu suntem de acord cu această măsură. Vă rugam sa ne spuneți ce se poate face legal deoarece nu dorim sa plătim acea suma facturată. De la contabilitatea imobilului mi s-a spus că îmi vor pune penalizări dacă refuz plata acelei sume.
Procedura de instalare sistem supraveghere parte comuna imobil de locuit in comun,obliga ca toti proprietarii sa isi dea acordul pentru inslalare sistem
Daca nu exista acordul tuturor proprietarilor ,nu sunt intrunite conditiile obligatorii pentru instalare sistem supraveghere,pe cale de conscinta instalarea sistemului este abuziva
Sesizati serviciul specializat de la politia teritoriala care va dispune dezafectarea sistemului