avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neinscriere in REGES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neinscriere in REGES

Avem o asociatie de proprietari cu 16 membri. Avem presedinte , comitet executiv, administrator, femeie de serviciu si cenzor ultimii 3 fiind angajati part time fiind si pensionari. Cenzorul este din afara asociatiei. In luna Iulie administratorul ne-a anuntat intempestiv ca isi da demisia pe motive de sanatate , la fel si cenzorul. Am gasit o firma de administrare care sa efectueze o administratie totala inclusiv serviciul de curatenie. Aceasta cand a studiat ultimele dosare intrucat au incetat contractele de munca ale celor 3 ne-au recomandat ca vechiul admin. sa intre in REGES si sa incheie contractele pentru ca doar dansul are parola de acces. Surpriza a fost cand am constatat ca cenzorul nu era inscris in registru. Asociatia de la data angajariia cestuia in Decembrie 2017 si pana in 31. Mai 2018 a avut in fiecare luna stat de plata, s-a achitat contributiile si impozitele la ANAF, s-a depus D112 .Dar la ITM nu a fost inscris. Ce se poate face acum ?
Cel mai recent răspuns: favex , utilizator 12:10, 11 Septembrie 2018
Deci cenzorul care nu l-a verificat pe administrator daca a introdus in REVISAL tocmai CIM-ul acestuia.
Sunteti de acord ?
Este corect ce ati mentionat despre cenzor.
Cenzorul poate avea:
- contract de mandat si nu se inregistreaza in REVISAL, se declara in D112 si se retin si se platesc contributiile conform statului de plata
- contract de prestari servicii si in acest caz elibereaza factura lunara
Asadar, cenzorul nu se inregistreaza in REVISAL!
Ultima modificare: Marți, 11 Septembrie 2018
elenazan, utilizator
Topicul nu era despre cenzor sau înregistrarea lui în Revisal.

Alte discuții în legătură

Situatia salarizarii in aso. de prop. RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Suntem o Asoc. de Prop. in vare avem 4 angajati pensionari la limita de varsta. Sef com. cenzor care are 75 lei pt.2 ore lunar cu contr. prest. servicii. ... (vezi toată discuția)
Exista reges? adinamanuelacozma adinamanuelacozma Buna dimineata! Va deranjez c-o intrebare: exista si este sau a fost functonal acest REGES (registru general de evidenta a salariatilor)? Administratorii de ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat la asociatia de proprietari Kafer Kafer Bună ziua pentru județul Ilfov Popești-Leordeni unde se pot face contractele de munca (comodat sau mandat)care sunt diferențele pt o asociație de ... (vezi toată discuția)