avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plata ultima factura
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plata ultima factura

Buna ziua.detin un pfi prin care prestez servicii unui srl.in curand o sa termin colaborarea cu acel srl si vreau sa stiu daca nu o sa imi plateasca ultima factura ce pot face in aceasta privinta (mentionez ca in contract am o perioada de preaviz de 60 de zile dar in demisie am acordat jumatate si a fost si srl ul de acord).multumesc !
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:07, 31 August 2018
Aveti un contract de prestari servicii cu beneficiarul serviciilor prestate de dumneavoastra ca pfi si in care cred ca sunt trecute procedurile de care se poate servi una din parti daca cealalta nu respecta una din clauze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1.Încercați să persuadați verbal;
2.Formulați somație, solicitând plata;
3.Formulați fie o ordonanță de plată, fie acțiune în răspundere civilă contractuală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri , prejudicii, actiune in pretentii , raspundere contractuala ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu DESPAGUBIRI , PREJUDICII, ACTIUNE IN PRETENTII , RASPUNDERE CONTRACTUALA Buna ziua, Contract prestari servicii intre SRL/prestator si ONG /beneficiar, din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am următoarea situație: pfi 1 (cabinet individual ... Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Am următoarea situație: PFI 1 (Cabinet individual de psihologie) încheie un contract de prestări servicii (ca beneficiar) cu un alt CIP ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu un contract de prestari servicii? Gabriel2021 Gabriel2021 Buna ziua. De ceva 4 luni mi-am deschis un SRL - prestari servicii. Colaborez constant cu 3 alte firme. E obligatoriu sa avem contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)