Dragi colegi de forum,
Am si eu urmatoarea situatie, pe care o sa incerc sa o explic cat mai lipsit de patima si de nervi posibil - desi e greu. Pe scurt - am fost astazi la revizia MOTORCRAFT la [service]. Revizia in sine a mers okay, am asistat vizual la ea. La un moment dat, dupa ce a inlocuit piesele, mecanicul a luat masina si a dus-o in alta parte pentru ultimele verificari. Deci a fost o perioada in care nu am asistat la procedura de revizie.
In fine, la final mi-a fost predata masina, am semnat documentele de primire etc., nu insist cu partea birocratica. Cand sa-mi sun sotia, am observat faptul ca partea din mijloc a consolei audio (este partea din mijloc care contine butoanele de ok, sus-jos stanga-dreapta) erau intepenite. Am revenit la cei de la [service] ca sa le expun faptul ca nu imi mai functioneaza butoanele in urma reviziei. Pe scurt, mi-au sugerat ca am venit cu masina cu probleme la consola audio.... Consola audio functiona perfect inainte de revizie, evident. Au refuzat sa isi repare greseala, repetandu-mi obsesiv faptul ca nu avea cum sa umble baiatul acela la consola audio, ca nu e parte din revizie.
Ce actiuni legale as putea sa iau impotriva lor, si cum e cel mai bine sa imi prezint cazul? De asemenea, au spus ca nu au obligatia sa imi prezinte dovezile video cu revizia, ca le vor prezenta doar politiei daca va fi deschis un caz. Asta desi exista momente pe care eu evident nu le-am surprins, momente in care mecanicul a lovit fie intentionat, fie din greseala, in acele butoate. Inca un detaliu: scrisul de pe ok si sageata de jos erau putin sterse, ca si cand cineva le-ai fi spalat pe loc ca sa nu ramana urme.
Astept idei, si va multumesc anticipat pentru ajutor si pentru ca ati avut rabdare sa imi cititi cazul.
Cel mai recent răspuns:
cyan , moderator
13:05, 3 Septembrie 2018