avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am acces la drum ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am acces la drum ?

Am intrat in posesia unui teren la care am acces doar printr un drum forestier ! Drumul are uneori o bariera ! In mod legal ar trebui ca ocolul sivic sa mi dea voie sa intru pe acest drum ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:51, 3 Septembrie 2018
Accesul la un teren extravilan fără ieșire se acordă în vederea executării lucrărilor de exploatare, iar dacă terenul dvs e forestier aveti obligația să încheiați contract de exploatare cu o firmă autorizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces autovehicule drum privat wisha wisha Buna seara. Am o nelamurire si anume daca pentru un drum privat pe care exista cf si acord de la proprietar ca sa poata fi inchis (cei care doresc sa ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)