avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONCEDIU FARA PLATA-HOTARARE DE GUVERN
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONCEDIU FARA PLATA-HOTARARE DE GUVERN

Buna ziua.Daca sot si sotie sunt bugetari,sunt nevoiti amandoi sa plece in cele 10 zile de concediu fara plata?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stelarman , utilizator 09:39, 30 Noiembrie 2009
Conform legii privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, rationalizarea cheltuielilor publice, sustinerea... la Capitolul III, art. 10, lit b si pana la art 16 nu se face precizare de nici o derogare pentru bugetari care sunt sot si sotie.
Deci, fiecare salariat va trebui sa se conformeze acestei legi, care a fost constitutionala si s-a promulgat.
Buna ziua !
Da, legea nu specifica acest aspect. Veti pleca in perioade diferite.
Multumesc ptr.raspuns.Nu lucram in aceiasi institutie,deci putem sa ne luam zilele odata.Speram sa se tina cont de acest aspect.Ne va fi foarte greu sa achitam toate bancile,alte taxe si impozite lunare si cheltuielile zilnice ale copilului la facultate.O zi buna tuturor.
De ce nu s-a respectat ordinea fireasca: publicare hotarare constitutionalitate in Monitorul oficial, promulgare, publicare lege?
Domnilor.... voua aiureala aia din legea nr. 329/2009 cu privire la zile libere... 4 ore, etc.. vi se pare legala? :O V-as ruga, pe cei care veti avea o opinie... s-o argumentati cu baza legala.Multumesc. :)

Alte discuții în legătură

Legea 329/2009 - zile libere neplatite camelusa camelusa Azi intra in vigoare Legea 329/2009. Referitor la zilele libere neplatite (art. 10) eu interpretez asa: - se aplica doar pentru lunile noiembrie si ... (vezi toată discuția)
Rog urgent lamurire ContSters23466 ContSters23466 lucrez in sistemul sanitar de stat. menagerul ne-a solicitat sa semnam o varianta pentru reducerea cheltuielilor conform legii 329/2009. nu am semnat nici o ... (vezi toată discuția)
Legea 329/2009 referitor la reducerea cheltuielilor cu personalul vodax vodax buna ziua, ma numesc cristi s si lucrez in domeniul medical (asistent medical) as dori sa intreb daca este prevazut undeva in aceasta lege ca 15.5% sa fie ... (vezi toată discuția)