avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari mi-a impus să plătesc taxe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari mi-a impus să plătesc taxe pentru cățel atât ca pentru o persoană, cât și ca animal de companie. Este corect?

Buna seara,am si eu o intrebare care ma macina de foarte mult timp,legat de asociatia de locatari care m.a pus sa platesc catelul ca si persoana si pe langa asta mi l.a mai pus o data ca si catel punandu.ma sa platesc o suma destul de mare 100 de lei lunar spunandu.mi ca animalutul meu de companie face in scara desi nu are probe,punandu.mi ca si amenda ca face pe domeniul public,mentionez ca m.am mutat din acel apartament si inca mai continua sa.mi bage restante de la catel avand in vedere ca si acum asociatia se plange ca gaseste excremente de animal pe scarile blocului! As dori sa aflu ce pot sa fac ca sa nu platesc pentru ca nu mi se pare normal si suma de bani este totusi mare,si daca este corect ce se face la asociatia respectiva! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:44, 9 Septembrie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
@lindstrom
AG nu poate lua niciun fel de decizii care sa restranga drepturile propriet.,, restrangeri, taxe, neprevazute expres in legile in vigoare. Altfel o majoritate ar putea impune minoritatii orice agreaza acea majoritate, chiar daca ar afecta drepturi si interese legitime ale minoritatii resp.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua "TatianaMaxim" .

Sesizati, in scris (in doua exemplare, unul pentru dumneavoastra, cu numarul si data inregistrarii), Biroul pentru coordonarea si verificarea activitatii asociatiilor de proprietari din cadrul primariei din proximitate.
Fara costuri.
Raspunsul il veti primi in maxim 30 zile calendaristice.

Alta varianta:
Avocat, instanta de judecata, etc ... .
Cu costuri.

Mult succes !!!

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
I-mi place ca in tara asta toata lumea se scoate de la raspundere. Nimeni nu are obrazul sa recunoasca sau sa plateasca pentru faptele lui.In cazul acesta ceilalti locatari sa stranga din dinti daca calca in vreun excrement de caine,daca miroase scara de bloc sau liftul sau sa priveasca ca se foloseste liftul mai mult din cauza cainelui,care tebuie plimbat.Ceilalti prosti sa priveasca si sa rabde.Bravo tuturor care vad ca asa este corect!
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
DTonik, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Animale de companie la bloc Bogdan_il Bogdan_il Buna seara ! Ma puteti ajuta si pe mine cu o problema : in blocul in care locuiesc avem o vecina care are un caine care este foarte bolnav, foarte batran si ... (vezi toată discuția)
Taxa impusa de asoc de proprietari pentru animale de companie foy floricel foy floricel Asoc. de proprietari vrea sa impuna o taxa lunara pt toti detinatorii de câini. Invoca art. 47 lit.d din legea 230/2007 (chetuieli pe beneficiari) si art.50 ... (vezi toată discuția)
Taxa de 50 de lei pentru caine la bloc CatalinChifor CatalinChifor Buna ziua. 1.Este legal sa imi ceara o taxa pt caine? 2.Daca da, poate asociatia sa imi ceara cat vor ei? Tocmai ce m am mutat in ... (vezi toată discuția)