Buna seara,am si eu o intrebare care ma macina de foarte mult timp,legat de asociatia de locatari care m.a pus sa platesc catelul ca si persoana si pe langa asta mi l.a mai pus o data ca si catel punandu.ma sa platesc o suma destul de mare 100 de lei lunar spunandu.mi ca animalutul meu de companie face in scara desi nu are probe,punandu.mi ca si amenda ca face pe domeniul public,mentionez ca m.am mutat din acel apartament si inca mai continua sa.mi bage restante de la catel avand in vedere ca si acum asociatia se plange ca gaseste excremente de animal pe scarile blocului! As dori sa aflu ce pot sa fac ca sa nu platesc pentru ca nu mi se pare normal si suma de bani este totusi mare,si daca este corect ce se face la asociatia respectiva! Va multumesc !
Nu este norma pentru folosirea liftului,dar nu-i de la sine de inteles ca daca este un caine la etaj,liftul va fi folosit mai mult, exact ca si cum ar fi o persoana in plus !? La noi si la alte Asociatii asa am observat.Poate la voi cainii sunt scosi pe geam.
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar daca nu sunt de acord cu crestera cainilor in apartament, asta fiind normal doar daca locuiesti la casa si poti asigura animalului un spatiu adevarat de libertate, cred ca povestea cu folosirea liftului mai des de iubitorii de caini e o poveste si atit. Marea majoritate isi scot cainele la plimbare dimineata si seara, asa ca nu e o utilizare excesiva. Sunt poate altii indragostiti de shoping si fac asta de mai multe ori pe zi, sau copiii care ies la joaca intensiv, sau...