avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj

Bună ziua. Dacă pana în martie anul acesta am fost în concediu de creștere copil,apoi am reluat serviciul pana în septembrie, moment în care sunt concediată prin desființarea postului, pot beneficia de șomaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 3 Septembrie 2018
Da, puteti beneficia de somaj, in conditiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al 2 lea copil adda17 adda17 VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE SAU SA MA SFATUITI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ. AM UN COPIL DE UN AN SI 10 LUNI SI SUNT INSARCINATA IN 4 LUNI. COPILUL MEU VA FACE ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea concediului pentru cresterea copilului danauzu danauzu buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri! in aprilie ,mi se termina concediul de crestere copil si as vrea sa intru in somaj,am o vechime in ... (vezi toată discuția)