avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere cununie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere cununie

Bună ziua! Am și eu o nelămurire. Pe 22 luna aceasta am cununia civilă și conform programului de muncă este weekendul meu liber. O săptămână mai târziu am cununia religioasă și aș dori să știu dacă pot lua acele 5zile libere atunci când am cununia religioasă... sau sunt obligată să le iau când am cununia civilă. Menționez că patroana nici nu m-a băgat în seamă când i-am spus de zilele libere legale și m-a sfătuit să îmi iau CO dacă am cununie și mă va înlocui altcineva pt că, citez "La noi nu se face așa. "
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
Semiluna96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 7 Septembrie 2018
Pai daca spuneti ca totusi scrie undeva ca pana la 2011... inseamna ca trebuia sa fie lege pt toti, nu? :)
Oricum, multumesc pt răspunsuri.
A fost pana la 01.01.2011 ...dupa nu mai este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu casatorie Mr. Brightside Mr. Brightside Bun gasit! Am si eu o nelamurire. Din cate am auzit cand te casatoresti primesti 5 zile de concediu. Cand se acorda acestea? Cand trebuie instiintat ... (vezi toată discuția)
Botez copil Bnightangel Bnightangel pentru botezul copilului tatal are dreptul la zile libere de la firma la care este angajat? Dar pentru cununia religioasa? (vezi toată discuția)
Concediu casatorie ekcstsy ekcstsy Buna ziua, pe data de 15 august 2015 voi avea cununia religioasa si nunta propriu-zisa (mire, mireasa, sedinta foto restaurant etc...). Mentionez ca starea ... (vezi toată discuția)