avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara copil

Buna ziua . Fostul sot pune pensia alimentara a copilului in alt cont decat cel deschis pe numele copilului . Este valabil sau nu este valabil ca a pus banii in alt cont ? Eu mama copilului nu am mai primit pensia alimentara de 5 luni in contul ce il am deschis pe numele copilului. Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:33, 3 Septembrie 2018
Buna ziua,
Sa va adresati unui executor judecatoresc si sa-l obligati sa puna banii in contul copilului ca sa poata fi folositi nu unde vrea el.
Copilul are nevoie de bani ACUM nu ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)
Partaj Mingia Monica Mingia Monica Buna ziua. Poprirea a fost pusa de catre un executor judecatores pana i-mi va da sulta de 11800euro . Fostul sot m-a amenintat sa merg la notar si sa recunosc ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu, fostul sot fiind rau platnic dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Sunt divortata de 15 ani si de atunci din doua in doua luni ii fac plangere la politie fostului sot pt abandon de familie. Sincer, m-am saturat sa ... (vezi toată discuția)