avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Partaj

Buna ziua. Poprirea a fost pusa de catre un executor judecatores pana i-mi va da sulta de 11800euro . Fostul sot m-a amenintat sa merg la notar si sa recunosc ca am primit 1800de euro in cont si restul banilor in mana ca sa-i ridice poprierea de la banca. Am aflat din suse sigure ca are 12800 € in cont dar nu poate sa-i scoata . Deci cu alte cuvinte am fost pacalita sa semnez un act dar eu nu am primit decat cei 1800 intr-un cont dar restul a spuana ca am primit cat timp am fost casatoriti si cu alte cuvinte nu mai are sa-mi dea nici un ban. Noi am divortat in 2013 si avem un minor impreuna la care nu ia dat nici un ban din pensia alimentara. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Mingia Monica, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:08, 24 Septembrie 2017
Buna ziua,
Dupa ce primiti banii in mod REAL atunci mergeti si dati declaratia.
n-am inteles nimic, ce poprire de la banca ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poprirea pusa pe contul bancar al sotului debitor de catre executorul judecatoresc pentru plata sultei catre sotul creditor (userul). Sotul debitor a pacalit-o pe fosta sotie sa semneze un act la notar cum ca a primit sulta desi nu a primit-o (decat partial, adica 1800 eur din 11800 eur), ca sa poata obtine ridicarea popririi de pe cont. Acum, femeia intreaba ce este de facut (pentru ca dansa si-a facut datoria, adica a semnat ca si-a primit banii, desi nu-i primise).
am crezut ca mai si banca creditor in afara de dansa.
Acum am citit cu atentie ca a semnat deja un act prin care recunoaste ca a primit banii. Asta e, domnia si prostia se platesc, in cazul asta cam scump, 10 mii euro.
Executati-l silit pt pensia de intretinere, ca la restul de bani, le-ati pus cruce.
Cand ati dat declaratia si cu ce v-a amenintat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare-partaj-sulta catre sot stabilita in urma partajului orzeaadriana orzeaadriana V-am retinut atentia si la începutul acestui an asupra cazului meu, revin cu urmatoarea problema: Tocmai am primit hotărârea definitivă și irevocabilă ... (vezi toată discuția)
Neachitarea de catre adjudecatar a sumei licitate ContSters202285 ContSters202285 in urma unei licitatiei, adjudecatarul nu a putut achita suma cu care a licitat, i s-a pus popriere pe cont fostului debitor pentru intreaga valoare, ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna tert poprit stmaria stmaria Buna seara! V-as ruga sa imi explicati ceva. am de recuperat o suma de bani de la fostul meu sot. El primeste chirie de la o banca. Am incercat sa il execut. ... (vezi toată discuția)