avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Anunturi pe bordul masinilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Anunturi pe bordul masinilor

Buna Ziua doresc sa fac o mica ,,campanie " cu mici afise ce indica faptul ca este interzisa parcarea pe pista de biciclisti cu mesajul , ,,Nu parca pe pista de biciclete" si langa 2 fotografi una cu un biciclist iar alta cu semnul interzis ,cat de legal este sa le pun pe un parbriz al unei masini ce se afla pe pista de biciclete ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:11, 3 Septembrie 2018
Analizati aspectul ca nu reprezentati autoritate care sa constate si sa consemneze savarsirea de contraventii si bunul pe care intentionati sa aplicati afisele constituie proprietate privata
Nu inseamna ca daca soferii care parcheaza auto pe spatiul alocat pistei de biciclisti savarsesc o contraventie,la randul dv sunteti indreptatit sa aplicati afise pe bunurile mobile apartinand contravenientilor
Daca exista pista pentru biciclisti inseamna ca exista si indicatoare rutiere care sa informeze participantii la trafic de obligatia neocuparii pistei respective,respectiv exista autoritate competenat sa constate sa consemneze si sa aplice sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate circula pe marcajul pentru biciclete? mihai4321 mihai4321 La intersectia asta, 95% care merg in dreapta, se baga pe drumul pentru bicicleta. Dar exista numai o banda pentru masini. Am vazut ca si politia o face asa. ... (vezi toată discuția)
Amenda de 100 de mil in vama dutz dutz Buna ziua! Numele meu este Alexandru si am o problema cu autoritatile . De 1 mai...ca in fiecare an, am fost in Vama Veche. Numai ca anul acesta a fost un ... (vezi toată discuția)
Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)