avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Daune provocate de vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Daune provocate de vecin

Buna ziua,

Detin un apartament in Bucuresti care in ultimii 4 anii este inundat frecvent de vecinul de deasupra iar saptamana trecuta, in urma unor spargeri/sapaturi la nivelul pardoselei mi-a fost intrerupta energia electrica pe o parte din apartament, respectiv baie, dormitor si hol. Mentionez ca acesta nu recunoaste daunele produse, nu colaboreaza amiabil cu noi. Astazi am intocmit dosar de dauna la firma de asigurari unde am polita de asigurare intocmita , urmand ca acestia sa ne despagubeasca, am facut sesizare in scris la Enel si ISC - fara sa fi primit inca un raspuns. Va rog sa ma sfatuiti daca si unde sa ma mai adresez.
Multumesc Anticipat,

Nicoleta
Cel mai recent răspuns: nicol1975 , utilizator 11:27, 4 Septembrie 2018
Asteptati raspunsul de la firma de asigurari. Posibil, daca firma de asigurari nu deschide actiune in instanta impotriva vecinului dvs.pentru recuperare suma platita dvs. drept despagubire, sa trebuiasca sa deschideti dvs. actiune in instanta impotriva vecinului.
In mod normal, fiind sesizat, ISCtii. trebuie sa declanseze o ancheta. Raspunsul trebuie sa il primiti in termen de 30 de zile de la data inregistrarii sesizarii dvs. conform legii petitiilor - Legea nr. 233/ 2002.
Multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuintei la omniasig claudia_petre87 claudia_petre87 Buna ziua, Am o asigurare AM Plus incheiata la Omniasig. Am platit din 2010 pana in prezent si la sfarsitul anului 2014 am avut o dauna. Desi locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)
Ce solutie exista pt a recupera plata daunelor? viorel constantin viorel constantin Apartamentul in care locuiesc a fost inundat de vecinul de deasupra. Am luat leg cu cei de la firma de asigurari Generali, am chemat veciniii si ... (vezi toată discuția)