avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL in procedura de lichidare / desfintare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL in procedura de lichidare / desfintare.

Ce se intampla cu un teren aflat in proprietatea unui SRL pe care am hotarat sa il lichidam/desfintam ? Terenul a fost cumparat acum exact 5 ani, in scopul accesarii de fonduri europene si construire a unui hotel...nu s-au realizat...terenul nu a produs niciun leu profit (doar impozite si buruiana...).
In ce moment si prin ce procedura specifica revine actionarilor SRL - ului desfintat ?
Cel mai recent răspuns: Adi Matei , utilizator 18:48, 3 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In etapa a II a veti depune in original hotararea de repartizare a activelor ramase. Va va explica si contabilul cu care trebuie sa colaborati la realizarea actelor. Cititi si la adresa [ link extern ]
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profit firma deschisa mai putin de 1 an uira uira Ce se intampla cu profitul unei micro care a fost deschisa doar cateva luni si deci nu a fost nevoie sa se depuna bilant. Firma se radiaza, dar ce se intampla ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl louisfigo louisfigo Buna ziua! Detin un SRL pe care as dori sa il lichidez, el neavand activitate de aproximativ 2 ani de zile. In patrimoniul SRL-ului se afla un imobil si, de ... (vezi toată discuția)
Poate exista un ong care să realizeze case pentru membrii săi? Andr@ Andr@ Poate fi înființat un ONG care, printre altele, să realizeze efectiv și case pentru membrii săi? Scopul și obiective statutare ale asociației ar fi ... (vezi toată discuția)