avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Documente de vechime in munca de la o firma care nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Documente de vechime in munca de la o firma care nu mai exista

Buna seara,

O persoana a lucrat cu mult timp in urma la o intreprindere de stat care nu mai exista.
Persoana in cauza trebuie sa iasa la pensie si are nevoie si de documentele de vechime de la intreprinderea in cauza.
Intrebare:
Daca intreprinderea in cauza nu mai exista, unde ar trebui sa se adreseze pentru obtinerea documentelor de vechime ?
Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 3 Septembrie 2018
Daca angajatorul nu mai exista trebuie sa incercati la Arhivele Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul fostul angajator sau sa luati legatura cu lichidatorii judiciari sau cu detinatorii legali ai arhivei acestora.

Despre ce intreprindere este vorba ?
Viscofil.
Asta mi-a spus persoana care m-a rugat sa pun intrebarea.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
lucian1956, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
VISCOFIL SA
Adresa: Sos. OLTENITEI 202 Oraş Popeşti Leorden

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp greșit pe cartea de muncă Suciu Nicoleta Suciu Nicoleta Buna ziua ! Va rog frumos sa-mi spune-ti cum se poate rezolva daca in cartea de munca a tatălui meu este greșită data de naștere ?CNP-ul nu este trecut iar ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime în muncă Nicoleta890 Nicoleta890 Buna ziua Pentru o adeverință de vechime în muncă unde ma pot adresa pt eliberarare? (vezi toată discuția)
Carte de munca de negasit. Claudiu Rascol Claudiu Rascol Buna ziua. Unchiul meu a lucrat pana in anul 1991 la o fabrica de stat, Fabrica de Ambalaje Metalice Tecuci. Intre timp societatea a falimentat si toate ... (vezi toată discuția)