avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Am nevoie de o adeverință de vechime ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Am nevoie de o adeverință de vechime pentru pensionare.Am ...

Bună ziua.Am nevoie de o adeverință de vechime pentru pensionare.Am lucrat la Viscofil Popești Leordeni.in perioada 1984....1985..cartea de munca a ramas la sediul firmei. Nu știu ce trebuie sa fac pentru a obține aceasta adeverință.
VA MULTUMESC.

editat date personale
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 8 Februarie 2025
Viscofil Sa , Sos. Oltenitei 202 Popesti Leordeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente de vechime in munca de la o firma care nu mai exista lucian1956 lucian1956 Buna seara, O persoana a lucrat cu mult timp in urma la o intreprindere de stat care nu mai exista. Persoana in cauza trebuie sa iasa la pensie si are ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl ... Claudia2910 Claudia2910 Bună ziua,as avea nevoie de o adeverință de munca pt tatăl meu care a lucrat la Trustul de lucrari speciale București,cu sediul în Popesti Leordeni anii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am lucrat la uzina tractorul brașov în perioada ... Baciu Virginia Baciu Virginia Bună ziua am lucrat la Uzina Tractorul Brașov în perioada 1981-1983 că frezor.Cum pot să obțin o adeverință cu perioada lucrată.Am lucrat la o ... (vezi toată discuția)