Buna ziua.
Ma numesc Calborean Corina si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa o gasesc pe verisoara mea primara Ardelean Monica, din Zalau, judetul Salaj.
Ardelean Monica (numele pe CN e Vicas Monica) e fiica lui Vicas Marcel si Vicas Vali (nascuta Calborean Vali).
Ambii aveau domiciliul in Zalau, jud. Salaj, str. Simiona Barnutiu nr.57 bl.28 ap.15. Ambii sunt decedati.
Verisoara mea nu lociua cu parintii, iar nr. de tel. e dezafectat.
As dori un nr. de tel. de contact sau o adresa valabila pt. a o contacta.
Faceti Adresa la Direcția de evidență a populatiei si solicitati datele ai actuale. Trebuie sa motivați cererea. Directia va cere acordul verisoara in vederea comunicării datelor catre dvs. Puteti merge si la ultimul domicilii cunoscut. Poate aflati detalii despre ea de la vecini.
Directia de evidenta a populatiei cred ca tine de Politie. Deci trebuie sa ma adresez Politiei Arad, daca am inteles bine. Motivul pentru care am pierdut legatura este ca tatal meu a murit cand eram minora, iar familia (mama ramasa) a tinut legatura doar cu rudele din partea mamei, nu si cu cele dinspre tata (decedat).
Succesiune
Florenta30
Buna ziua,
pt efectuarea sucucesiunii tatalui decedat acum 24 ani (mama decedata anterior) bunuri de mostenit sunt numai niste actiuni cf program de ... (vezi toată discuția)