avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Caut Verisoara primara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Caut Verisoara primara

Buna ziua.
Ma numesc Calborean Corina si as dori sa stiu daca ma puteti ajuta sa o gasesc pe verisoara mea primara Ardelean Monica, din Zalau, judetul Salaj.
Ardelean Monica (numele pe CN e Vicas Monica) e fiica lui Vicas Marcel si Vicas Vali (nascuta Calborean Vali).
Ambii aveau domiciliul in Zalau, jud. Salaj, str. Simiona Barnutiu nr.57 bl.28 ap.15. Ambii sunt decedati.
Verisoara mea nu lociua cu parintii, iar nr. de tel. e dezafectat.
As dori un nr. de tel. de contact sau o adresa valabila pt. a o contacta.
Ultima modificare: Luni, 3 Septembrie 2018
corinaileana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 14:10, 4 Septembrie 2018
Faceti Adresa la Direcția de evidență a populatiei si solicitati datele ai actuale. Trebuie sa motivați cererea. Directia va cere acordul verisoara in vederea comunicării datelor catre dvs. Puteti merge si la ultimul domicilii cunoscut. Poate aflati detalii despre ea de la vecini.
Directia de evidenta a populatiei cred ca tine de Politie. Deci trebuie sa ma adresez Politiei Arad, daca am inteles bine. Motivul pentru care am pierdut legatura este ca tatal meu a murit cand eram minora, iar familia (mama ramasa) a tinut legatura doar cu rudele din partea mamei, nu si cu cele dinspre tata (decedat).
Daca scrieti pe internet Directia de evidență a populației și localitatea, va apar datele instituției.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate vasi49 vasi49 se poate face CI in regim de urgenta in Bucuresti? daca da in ce locatii (domiciliul este in sector 1)?va multumesc. (vezi toată discuția)
Succesiune Florenta30 Florenta30 Buna ziua, pt efectuarea sucucesiunii tatalui decedat acum 24 ani (mama decedata anterior) bunuri de mostenit sunt numai niste actiuni cf program de ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de identitate aquarius102 aquarius102 Buna seara, Am urmatoarea problema: buletinul meu expira in cateva zile, iar locuinta in care am domiciliul este a parintilor mei, sau, mai exact, era a ... (vezi toată discuția)