avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate lua indemnizația?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate lua indemnizația?

Buna seara, sunt însărcinată în 32 de săptămâni și 4 zile..data probabila a nașterii fiind 24 octombrie,doctorul care urmărește sarcina a spus că va provoca nașterea puțin înainte de termen adică mai exact pe 11 octombrie. Eu lucrez cu carte de munca din 24 octombrie 2017..in cazul acesta mai pot beneficia de indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Elena2623 , utilizator 10:34, 4 Septembrie 2018
Da, puteti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

În situația în care nașterea copilului se produce înainte de termen, perioada eligibila pentru CCC se diminuează cu perioada cuprinsă între data nașterii copilului și data prezumată a nașterii, certificată de medicul de specialitate.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie Ancagab Ancagab Buna ziua, am si eu o nelamurire , eu m-am angajat incepand cu 07 aprilie 2017 si eu am data posibila in care o sa nasc pe 10 aprile 2018 , eu o sa pot ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate/ de crestere copil Valias Valias Buna ziua, O prietena de-a mea, insarcinata in 7 saptamani, are contract de munca (perioada determinata) din 29 octombrie 2012. Data aproximativa a nasterii ... (vezi toată discuția)
Ce se înțelege prin naștere înainte de termen și cum afectează acest lucru calculul pentru indemnizația de creștere a copilului, când nu sunt 12 luni lucrate? ada-adutza ada-adutza Buna ziua! In situația de mai jos, ce se intelege prin nașterea înainte de termen? Copilul este considerat prematur daca se naste inainte de saptamana 37 de ... (vezi toată discuția)