avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decizii fara consintamant
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decizii fara consintamant

In urma unei hotarari judecatoresti , fetita de 10 ani a raman in grija mamaei iar baeteleul de 4 ani la mine(tata).In aprilie am fot nevoit sa merg afara din tara pt 2 luni ,am facut declaratie notariala reciproca pt a calatori cu minori in strainatate fiind valabila doar un an.Fosta sotie a profitata de situatie si a plecat din tara de finitiv,cand am aflat de gandurile ei am depus intintare(notificare) la scoala unde erea inregistrata fetita dar si la inspectorarul scolar judetea prin care spacificam ca nu sunt decord cu transferul scolar avand custidie comuna pt ambi copii,bine,n teles ca am cerut nr de inregistrare.Datorita stresului si vorbelor vulgare adresate de fosta sotie am blocat.o si nu mai tinem legatura .Ce pot face astfel in cat fetita sa nu poata fi transferata din tara?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
,

Alte discuții în legătură

Ce pot face Suntem divortati de un an si jumatate,la mine a ramas copilul cel mic iar la fosta sotie fetita in varsta de 11 ani dar custodia e in comun pt ambi copii,In ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna In urma unui divirt , printr-o tranzactie cel mic in varsta de 4 ani a ramas la mine (tata) iar fetita in varsta de 10 ani la mama.custodia este comuna. Am fos ... (vezi toată discuția)
Foarte urgent minu minu O cunostinta are urmatoarea problema si trebuie sa o rezolve urgent. O familie a divortat in urma cu cativa ani. Sotul a ramas in tara si s-a recasatorit iar ... (vezi toată discuția)