avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil PFA

Bună ziua! Dacă în perioada 4 iulie 2017 -10 aprilie 2018 am lucrat cu contract de muncă și concomitent aveam deschisă PFA-ul, am plătit toate taxele, sănătatea însă nu am încasat nimic la PFA dar am plătit în continuare taxele, voi primi indemnizație de creștere copil? Suma este 1250 lei?voi naște în martie 2019.Menționez că în continuare ca PFA lucrez și am încasări din luna aceasta! Va mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
GretaL, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 4 Septembrie 2018
Veti primi indemnizație de creștere copil, chiar daca nu aveti profit pe PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Luciana1308 Luciana1308 Daca sotul este angajat din iulie 2017, cu intreruperi in 2018 ( aprilie-iunie) si 2019 ( aprilie-iunie) , iar eu voi da nastere unui copil in octombrie 2019, ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizație creștere copil IoanaBicu IoanaBicu Buna ziua. Martie 2017 - februarie 2019 este perioada eligibila pentru CCC deoarece nasc in Februarie 2019. Nelamurirea mea este dacă beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Despre concediu de creștere a copilului Mîinea Nicusor Mîinea Nicusor Daca soția mea naște în martie 2019, și eu am lucrat pana în Ianuarie, avand 13 luni de cotizație la stat pana în 2018, și acum nu m-ai lucrez, sunt ... (vezi toată discuția)