avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BUNĂ ZIUA,Am un teren arabil propietarul a murit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BUNĂ ZIUA,Am un teren arabil propietarul a murit

BUNĂ ZIUA,am un teren arabil fostul proprietar a murit,am doar ante contract de vânzare cumpărare contract asistentă juridică sunt propietarul de drept având actele pe aceasta suprafața
Cel mai recent răspuns: , 14:11, 9 Septembrie 2018
pământul e al meu dac ati facut lectura am un contract de asistență juridica care are niste clauze deci......toate litigiile se pot supune regulilor de procedură prevazută de lege
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca terenul este dvs., aveti acte dupa cum spuneti, care este intrebarea?
cum se procedea o acțiune pri care cer pronunțarea unei hotărâri judecătorești trb sa mi iau un avocat
Dreptul la acţiune in instanta pentru a solicita instantei de a emite o hotarare care sa tina loc de act de vanzare cumparare se prescrie în termen de 6 luni de la data la care contractul trebuia încheiat.
Apelati la un avocat, prezentati actele pe care le detineti.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiunea de vanzare, scrisa sau verbala cezarad cezarad Ma confrunt cu o problema. M-am inteles cu o persoana sa imi vanda o suprafata mica de teren intr-o comuna. El s-a angajat in repetate randuri ca imi va vinde ... (vezi toată discuția)
Antecontract vânzare -cumpărare Teteron123 Teteron123 Bună ziua, în urma cu un an am făcut un antecontract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren. La acea data terenul se afla intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Hotãrâre care sã tinã loc de act autentic sca baloisibaloi sca baloisibaloi Chitanţă sub semnătură privată îtocmită în 1996 pentru cumpărarea unui teren, cu semnărturi ale celor două părţi, cu presupuşi martori. Se ... (vezi toată discuția)