avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani imprumutati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani imprumutati

Buna ziua,
Am împrumutat o suma de bani unei persoane cu care am avut o relație.
Lucrurile nu am mers, am decis sa ne despărțim, iar acum nu mai reușesc sa îmi recuperez datoria.
Suma de bani a fost luata cu titlu de împrumut, însa nu am martori ca i am dat acești bani. Oameni din cercul ei de prieteni știu ca acești bani au fost imputati de la mine.
In cazul în care dau persoana respectiva în judecata pot recupera datoria?
Se poate folosi ca si proba o filamre video, sau o inregsireare audio in care persoana respectiva recunoaste ca suma respeciva a fost imprumutata de la mine?

Cel mai recent răspuns: Vladmih , utilizator 11:52, 11 Septembrie 2018
Buna ziua,
Proba respectiva o puteti folosi.
Dar trebuie sa aveti in vedere daca nu cumva a intervenit prescriptia .
In ce caz intervine prescriptia? Dupa cat timp?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma uriasa de bani data imprumut unui ¨prieten¨ sebi777 sebi777 Au trecut 3 ani de zile de cand am dat imprumut unui foarte bun prieten suma de 20.000 euro.Acest om avea fel si fel de firme, afaceri etc. crezand ca voi face ... (vezi toată discuția)
Se poate recupera o suma mare de bani fara sa fi semnat vreun act doveditor ! laurentiusan laurentiusan Am imprumutat o suma mare de bani unui asa zis ¨prieten¨,fara a semna vreun act,macar de mana cum se zice!!! Gresala mea...,ce sanse sunt sa-mi recuperez ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani. inselaciune! gabriela1978 gabriela1978 Buna ziua! Am facut o plangere penala anul acesta in aug.acuzand o persoana de infractiune de inselaciune.Am imprumutat cu o suma de bani in 2011,cu ... (vezi toată discuția)