avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deranjata de vecinii care vin la uscatoria blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deranjata de vecinii care vin la uscatoria blocului

Buna ziua. Am o mare prolema cu vecinii care vin la uscatoria bocului. Am un apartament ce are 2 pereti comuni cu uscatoria de la parterul blocului. Sunt 3 vecini care aduc carucioare de copii. Am incercat sa le explic ca ma deranjeaza cand vin...sa fie mai silentiosi.
Se aude foarte tare in casa cand vin pentru ca ei trantesc usa, vorbesc tare, cand scot carucioarele lovesc peretii...vin in miezul noptii la uscatorie... pana si cheia cand o baga in usa parca o baga in dusmanie. Am propus administratorului sa cumpar uscatoria dar cred ca este contra pentru ca ma amana de la o saptamana la alta... probabil din cauza ca sunt impotriva intrebuintarii uscatoriei ca administratie. Problema cu deranjul o stie si administratorul de bloc, dar nu face nimic. Imi tot zice sa nu ma cert cu ei sau sa chem politia. Ce as putea face? Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
ContSters498962, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 5 Septembrie 2018
Uscatoria este spatiu comun si nu se poate vinde decat cu avizul tuturor celor care beneficiaza legal de uscatorie. Greu de crezut ca locatarii cu copii mici vor fi de acord cu vanzarea uscatoriei catre dvs.
Cu copilul in brate este greu de deschis usa, impins caruciorul si manevrat intr-un spatiu limitat. In multe cazuri, parintele mai are si ceva plase intr-o mana.
Toti parintii am trecut prin astfel de experiente si este nevoie de intelegere din partea tuturor locatarilor.
O solutie poate fi sa va antifonati cei 2 pereti ai apartamentului, pe interior.
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
2-Administratorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie
Administratorul de imobil nu are competenta sa dispuna utilizarea partii comune din condominiu
3-Daca vedeti ca utilizatorii uscatoriei sunt reticenti la rugamintile dv,analizati oportunitatea sa executati protectia fonica a peretilor comuni cu uscatoria
la 2 noaptea vi se pare normal sa fiu deranjata? Si eu am copil mic. Eu nu deranjez pe nimeni.
Abordati subiectiv situatia
Trebuie sa intelegeti ca v-ati asumat responsabilitatea sa locuiti in imobil de locuit in comun,unde vecinii fiecare au varsta,profesia,interesele lor
Constientizati ca actualmente rar mai gasiti exemplare bipede care sa probeze cei 7 ani de acasa...
Vecinul care cotrobaie la 2 noaptea in uscatorie garantat nu introduce sau nu scoate carutul pentru copii....
Aveti perfecta dreptate sa vi se asigure linistea,dar omiteti aspectul esential ca vecinii nu ii putem alege si nici educa...
Analizati varianta cu protejatul fonic al peretelui comun,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ... lidia0001 lidia0001 Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca ... (vezi toată discuția)
Intrare în apartament situat la parter blocată de bicicletele și cărucioarele vecinilor Conrad Conrad Buna ziua, am o situatie pe cat de amuzanta...pe atat de deranjanta. Locuiesc la parterul unui bloc si de cateva luni de zile am neplacerea sa gasesc ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament OLIVIA_L OLIVIA_L Am o problema legata de vecinii de apartament care s-au mutat de cativa ani. Au renovat apartamentul, au desfintat debaralele, usa de la bucatarie cu holul ... (vezi toată discuția)