Buna ziua. Am o mare prolema cu vecinii care vin la uscatoria bocului. Am un apartament ce are 2 pereti comuni cu uscatoria de la parterul blocului. Sunt 3 vecini care aduc carucioare de copii. Am incercat sa le explic ca ma deranjeaza cand vin...sa fie mai silentiosi.
Se aude foarte tare in casa cand vin pentru ca ei trantesc usa, vorbesc tare, cand scot carucioarele lovesc peretii...vin in miezul noptii la uscatorie... pana si cheia cand o baga in usa parca o baga in dusmanie. Am propus administratorului sa cumpar uscatoria dar cred ca este contra pentru ca ma amana de la o saptamana la alta... probabil din cauza ca sunt impotriva intrebuintarii uscatoriei ca administratie. Problema cu deranjul o stie si administratorul de bloc, dar nu face nimic. Imi tot zice sa nu ma cert cu ei sau sa chem politia. Ce as putea face? Multumesc.
Uscatoria este spatiu comun si nu se poate vinde decat cu avizul tuturor celor care beneficiaza legal de uscatorie. Greu de crezut ca locatarii cu copii mici vor fi de acord cu vanzarea uscatoriei catre dvs.
Cu copilul in brate este greu de deschis usa, impins caruciorul si manevrat intr-un spatiu limitat. In multe cazuri, parintele mai are si ceva plase intr-o mana.
Toti parintii am trecut prin astfel de experiente si este nevoie de intelegere din partea tuturor locatarilor.
O solutie poate fi sa va antifonati cei 2 pereti ai apartamentului, pe interior.
1-Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
2-Administratorul de imobil este angajatul asociatiei cu limita de competenta de executie
Administratorul de imobil nu are competenta sa dispuna utilizarea partii comune din condominiu
3-Daca vedeti ca utilizatorii uscatoriei sunt reticenti la rugamintile dv,analizati oportunitatea sa executati protectia fonica a peretilor comuni cu uscatoria
Abordati subiectiv situatia
Trebuie sa intelegeti ca v-ati asumat responsabilitatea sa locuiti in imobil de locuit in comun,unde vecinii fiecare au varsta,profesia,interesele lor
Constientizati ca actualmente rar mai gasiti exemplare bipede care sa probeze cei 7 ani de acasa...
Vecinul care cotrobaie la 2 noaptea in uscatorie garantat nu introduce sau nu scoate carutul pentru copii....
Aveti perfecta dreptate sa vi se asigure linistea,dar omiteti aspectul esential ca vecinii nu ii putem alege si nici educa...
Analizati varianta cu protejatul fonic al peretelui comun,