avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate cumpara sau concesiona un teren apartinand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate cumpara sau concesiona un teren apartinand bisericii?

Detin un teren intravilan, iar pentru a putea construi am nevoie de o cale de acces de minim 3,5 m latime. Problema e ca jumatate din distanta acestei cai de acces (aprox. 20 m) se afla pe terenul bisericii, cealalta jumatate apartinand primariei. Exista posibilitatea cumpararii sau concesionarii celeilalte bucati de teren? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2018
Boggy 123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:27, 5 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt numeroase situatiile in care biserica prin reperezentanti legali conditionat de interese personale sau de alta natura-pot concesiona terenuri apartinand bisericii
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca erati un fost om politic cu fabrica de marmura se rezolva.Asa va trebui sa faceti o donatie generoada la cutia milei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cale de acces parcela teren poki poki Buna ziua! Intentionez sa cumpar un teren de aprox. 500 mp pt. constructie casa dar o parte din calea de acces are doar 2.6 m latime. Am apelat la un ... (vezi toată discuția)
Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare-drum de servitute sarrahdam sarrahdam Buna ziua, Am cumparat un activ(fabrica) de la un lichidator si am obtinut hotarare judecatoreasca de intabulare (lichidatorul nu vroia sa faca ... (vezi toată discuția)