avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... info
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

info

Buna ziua,va rog sa mi spuneti cum putem intra in posesia unui teren care a fost al nostru, mostenire de la strabunici.Pe acsest teren s a construit o casa,iar in anul 1974 cu legea 58,toate terenurile s au trecut in posesia statului.Am cerut la primaria sect 5 unde se afla imobilul si la primaria capitalei ,situatia juridica a imobilului,dar am primit raspuns ca nu figuram cu nicio decizie de trecere in proprietatea statului si de atribuire in folosinta.Unde mai putem apela pentru rezolvarea acestei situatii?

Alte discuții în legătură

Legea 18/91 problema urgenta, multumesc anticipat! andradamaria andradamaria buna ziua,situatia este de asemenea o relicva a legii 18/91 si anume: bunicului meu defunct i s-a atribuit in 1957 de catre Sfatul popular de atunci un teren ... (vezi toată discuția)
Restituire teren imobil ContSters47747 ContSters47747 salut, as vrea sa va intreb si io ce am gresit in urmatoarea problema: locuiesc intr`o casa achizitionata in 1977, iar terenul aferent a intrat la acel moment ... (vezi toată discuția)
Teren sub incidenta legii 18/1991 biluta77 biluta77 Buna ziua ! persoana fizica as dori sa intru in posesia unui teren care cu ani in urma a fost teren si constructii ale unui COOPERATIVE AGRICOLE. ... (vezi toată discuția)