avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN Tururi de 1 zi in Transilvania
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN Tururi de 1 zi in Transilvania

Buna ziua,

Doresc sa pun bazele unei companii care sa organizeze tururi de o zi. Problema e ca nu am studii in domeniul domeniul turismului si nici licenta de ghid.
Ce cod CAEN s-ar potrivi cel mai bine, pe cat posibil sa nu aiba legatura cu turismul, eventual divertisment... etc.

Cu respect.

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala/ infiintare - turism Dionisie Savin Dionisie Savin Buna ziua. Sunt elev in clasa a XII/a. Am implinit varsta de 19 ani. Doresc sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca activitate principala- ... (vezi toată discuția)
Pfa in turism mihahao mihahao Doresc sa ma ajutati cu o informatie. Am terminat un curs de agent de turism/ghid local (neavand o alta pregatire in domeniul turismului) si doresc sa ... (vezi toată discuția)
Ce statut ar trebui sa aleg? ellada ellada Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate. Anunturile care se vor ... (vezi toată discuția)