avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura

Fiica mea e plecata in SUA.Acolo s-a casatorit cu un cetatean cipriot.Vrea sa vina in tara sa-si transcrie certificatul de casatorie si sa-si schimbe actul de identitate.Cum aceste lucruri dureaza
ceva timp ,intreaba daca nu poate sa +mi faca o singura procura cu care sa -ma ocup eu de aceste probleme?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:00, 5 Septembrie 2018
Da, va poate face o singura procura. Trebuie sa va trimita si certificatul de casatorie apostilat in statul in care a fost emis. Procura trebuie sa fie data in forma autentica ceea ce inseamna ca ea trebuie incheiata la consulat/ambasada si NU la un simplu notar public din SUA>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie emanuellen emanuellen Doresc sa donez un apartament copiilor mei,dar fiul meu traieste in Chicago,nu e posibil sa vina in Ro,pentru semnarea actelor,poate sa imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Validarea in romania a casatoriei facute in sua udrea-aneta udrea-aneta In urma casatoriei dintre o cetateanca romanca cu un cetatean american, facuta in SUA , Los Angeles, in sept.2011, cu schimbarea numelui, care sunt ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate,certif.de casatorie in sua ili47 ili47 Situatia : cetatean roman stabilit in SUA ,casatorit tot in SUA ,are Carte de Identitate provizoriu in Romania ,unde scrie lipsa certif de casatorie .Am ... (vezi toată discuția)