avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua

Cum procedez sa schimb o declarație pe care am dat-o sub presiune, menționez ca dosarul este deja la procuratura și exista un termen de judecata, o pot schimba în înstanta sau trebuie sa o fac înainte de instanta, aștept răspuns, mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 09:34, 5 Septembrie 2018
Depinde de ce calitate aveti in dosar. Daca aveti calitatea de martor, e posibil sa fiti acuzat de marturie mincinoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie mincinoasa mihaela89 mihaela89 Ce se intampla daca un martor care a dat o declaratie la politie a zis o chestie iar la tribunal knd a fost intrebat daca isi mentine declaratia a zis \"da\" , ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba declaratia in instanta? alecs7766 alecs7766 fratele meu este condamnat pentru 3 ani si 6 luni pentru trafic de droguri.in timpul urmaririi lui penale a dat niste declaratii la politie cu privire la alte ... (vezi toată discuția)
Martor..autoincriminarea LucianAlexandru LucianAlexandru Buna! Am fost condamnat si am executat o pedeapsa de un an si zece luni..dupa un an de cand m-am eliberat am fost citat ca martor pentru un act material din ... (vezi toată discuția)