avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

Firma la care sunt angajat ma poate da afara pentru ca am probleme de sanatate si nu pot sa-mi desfasor activitatea normala(de aprox. 3 luni sunt in investigatii medicale si nu am un diagnostic clar)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 5 Septembrie 2018
Aveti medicsl in aceasta perioada?
Am avut 10 zile in iulie si 10 zile in august de la medicul de familie
Se poate decide concedierea dvs in cazul in care, prin decizie a organelor competente de expertiza medicala, se constata inaptitudinea fizica si/sau psihica a salariatului, fapt ce nu permite acestuia sa isi indeplineasca atributiile corespunzatoare locului de munca ocupat.

Sa inteleg ca pana la un diagnostic clar medical nu pot fi concediat
Il puteti concedia pentru desfiintarea postului sau necorespundere profesionala .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă la un loc de muncă te miști greu din cauza greutății ... Magie1 Magie1 Dacă la un loc de muncă te miști greu din cauza greutății angajatorul te poate concedia sau te trimite la analize. (vezi toată discuția)
Concedierea poate sa fie din cauza concediilor medicale luate ... Magie1 Magie1 Concedierea poate sa fie din cauza concediilor medicale luate de la medic, atunci trebuie făcută cercetarea disciplinara că nu corespund postului sau inabt ... (vezi toată discuția)
Concediere petruuu00 petruuu00 pot fii concediat de angajatorul meu daca afla ca sufar de hepatita c , lucru care mi ar interzice sa depun efortul fizic necesar punctului meu de lucru ? (vezi toată discuția)