avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie

O doamna în vârstă, văduvă,fără copii dorește sa ma înfieze,eu având 31 de ani cu ambii părinți în viata.Dansa dorește sa ma înfieze pentru a avea un sprijin la bătrânețe și totodată bunurile acesteia să-mi revină (un apartament,teren și ce o mai avea dansa).Este posibil acest lucru sau este mai ușor sa se facă un contract de vânzare-cumparare cu clauza?

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare, vanzare cu clauza sau mostenire anicutzzza anicutzzza Unchiul si sotia lui detin o casa cu teren si doresc sa ma mut impreuna cu ei sa construiesc in curtea lor o casa pentru mine si viitoarea sotie. Totodata vor ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere nat_king nat_king Buna ziua ! Doresc sa dau baiatului meu o parte din casa mea cu contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.Pana aici toate bune,numai ca nora nu ... (vezi toată discuția)
Ce act legal pot face care sã nu fie atacat? Flori10 Flori10 M-am recăsătorit acum doi ani. Am doi copii din prima căsnicie. Actualul meu soţ nu are copii nici cu mine nici din cealaltă căsnicie. El are mama în ... (vezi toată discuția)