avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Date cu caracter personal

Buna ziua avem un abonament la orange pe care nu am mai reusit sa il platim din motive personale am tot fost sunat de top factoring in care tot zicea sa platesc eu neavand de unde azi ma suna o alta firma intrum in care imi spune ca suma sa triplat ca sa vina un reprezantant etc intrebarea este cine le-a dat voie sa imi foloseasca datele mele numarul meu de tel etc conform noi legi intrata in vigoare in luna mai va multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:37, 5 Septembrie 2018
Interesul legitim le-a dat voie. Daca nu aveati nicio datorie nu aveau niciun drept sa va sune. Dar ei au tot dreptul sa isi recupereze sumele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimidare din partea unei firme de recuperări creanțe BoDoGFX BoDoGFX In urma cu 2 ani am avut un abonament la ORANGE Romania, dupa aceea am refuzat plata din motive bine intemeiate ( datele mele personale erau furnizate catre ... (vezi toată discuția)
Top factoring RoxiR RoxiR Buna ziua.In anul 2016 am solicitat inchiderea unui abonament in reteaua Orange deoarece expira perioada contracruala. In 2018 am primit un sms cum ca Orange a ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit orange sterea sterea În luna martie am primit o înștiințare de la firma top Factoring ca as avea de achitat suma de 422.78 ron ptr un abonament Orange, suma de care eu nu ... (vezi toată discuția)