avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon la parter
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon la parter

Pentru constructia unui balcon la parter cu eliminarea de perete ( cel de sub geam + geam ) trebuie la primarie cerere si ceva plan al noului balcon ?
(Momentan nu e deloc balcon) .
Planul il face constructorul sau tb persoana autorizata?
Cel mai recent răspuns: Miha_81 , utilizator 10:54, 6 Septembrie 2018
Executarea unui balcon implica modificari constructiev si de aspect a partii comune de condominiu
Avand in vedere ca executarea unui balcon necesita interventia la structura de rezistenta a imobilului,legea autorizarii constructiilor obliga realizarea de proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism
Proiectul trebuie realizat de persoana autorizata fizica sau juridica
Multumesc mult!

ynocentta a scris:

Executarea unui balcon implica modificari constructiev si de aspect a partii comune de condominiu
Avand in vedere ca executarea unui balcon necesita interventia la structura de rezistenta a imobilului,legea autorizarii constructiilor obliga realizarea de proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism
Proiectul trebuie realizat de persoana autorizata fizica sau juridica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc fara balcon claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ati auzit de posibilitatea construirii de balcoane pe o partea a blocului, de la parter pana la ... (vezi toată discuția)
Balcon ultimul etaj, baza legala pentru inchidere fara autorizatie doru_gabi doru_gabi Buna ziua! Locuiesc la ultimul etaj (9), detin apartamentul din 2010, am schimbat cornierul de pe balcon cu termopan in 2011 (fara autorizatie). In acest ... (vezi toată discuția)
Amenajare apartament fara autorizatie de construire danny11 danny11 Buna! Dupa cumpararea apartamentului am spart peretele de sub geamul din bucatarie spre balcon spre a crea o usa de acces in balcon, unde am mutat bucataria, ... (vezi toată discuția)