avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de credit

Am trimis spre dv .o întrebare în ceia ce privește cardul de credit făcut la o banca in 2008 Nu am reușit să.l achit în întregime.Din 2016 cînd am mai achitat ceva din suma nu am mai primit nimic de la banca.Intrebarea mea este : se poate prescrie datoria? Dacă da după cît timp.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:20, 6 Septembrie 2018
Daca ati achitat in 2016 ati intrerupt prescriptia. In concluzie, sunt slabe sansele sa mai reusiti ceva invocand prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris o datorie? Andreea_Hulea Andreea_Hulea In 2006 am facut la banca unde mi se vira salariul o descoperire de cont in valoare de 1670 lei. Tot atunci banca mi-a facut o oferta si pt un card de ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante ; creanta e prescrisa sau nu ? tazuu tazuu Am luat in 02.09.2008 o linie de credit cu card bussines atasat , pe o perioada de un an . Am platit-o in mare parte dar din diverse motive n-am reusit sa ... (vezi toată discuția)