avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am fost anunțată astăzi că de luni trebuie să ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am fost anunțată astăzi că de luni trebuie să intru în șomaj. Poate angajatorul să facă asta fără preaviz?

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca angajatorul poate sa ma dea in somaj fara preaviz. Am fost anuntata astazi ca de luni trebuie sa intru in somaj ca este in imposibilitatea financiara sa mai sustina plata unui angajat.
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 6 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate intra in somaj fara a vi se acorda preaviz pentru concediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de somaj facuta de angajator ??? anne_marieee anne_marieee Am fost in concediu medical pentru crestere copil, am revenit la lucru, am lucrat 1 luna si angajatorul nu face fata cheltuielilor din firma si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Concediere/desfiintarea postului Dan_2010 Dan_2010 Buna seara, lucrez de 9 luni la sa o societate comerciala X-s.r.l care are aproximativ 50 de angajati. Saptamana trecuta mi s-a comunicat,verbal doar,ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara, firma la care lucrez se suspenda pe o perioada de ... Geeadeea Geeadeea Bună seara, Firma la care lucrez se suspenda pe o perioada de 6 luni, iar apoi va întra în faliment, cel puțin asa susține angajatorul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)