avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat timp dureaza trimiterea dosarului in instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat timp dureaza trimiterea dosarului in instanta?

Am fost chemat de catre procuror,sa ma anunte ca s-a inceput urmarirea penala impotriva mea si dupa o luna, am fost chemat din nou sa-mi analizez dosarul impreuna cu avocatul.Apoi in urmatoarea zi m-a chemat,sa semnez un proces verbal .Avocatul meu mi-a spus ca se face rechizitoriul.Acum ce se mai intampla?Cat mai dureaza pana ajunge in instanta?
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2009
ContSters110543, utilizator
Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 15:16, 9 Noiembrie 2009
Depinde de infractiune, de materialul probator administrat in cauza...nu ne-ati dat prea multe detalii!
Asa cum a spus mai sus d-l avocat,poate sa dureze mai mult sau mai putin,cunosc dosare care de 4 ani a inceput urmarirea penala si inca nu a fost trimis in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Maine, prima infatisare la procuror, se va da verdictul? Iasmin tm Iasmin tm Buna,m-a anuntat seful de post ca maine merg cu el la procuror(pt prima data) pentru cei care nu mi-au citit postarile recente am fost prins cu numere rosii ... (vezi toată discuția)
Telefon gasit si predat politiei! andra8217 andra8217 Buna ziua, Am patit saptamana asta urmatoarea situatie: - am fost sunata de la politie ca sa ma prezint in legatura cu un telefon mobil care posibil sa fi ... (vezi toată discuția)
Furt - judecata in fond corbugeanina corbugeanina cumnatii mei au fost acuzati in luna aprilie de furt unul recidivist altul nu.timp de 60 de zile au fost chemati la sediul politie sa semneze din 3 in 3 zile ... (vezi toată discuția)