avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine elibereaza adeverinte cu strada si numarul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine elibereaza adeverinte cu strada si numarul locuintei,daca nu au fost trecute in actul de mostenire?

Am nevoie de o adeverinta pentru stabilirea sediului social in apartament.La momentul intocmirii contractului de mostenitor(mama si bunica) notarul de la vremea respectiva nu a trecut strada si numarul.
Am intrebat la evidenta populatiei daca imi pot da o adeverinta care sa fie anexata actului de mostenire si ei m-au trimis la un notar.Dar imi e sa nu ma intoarca si notarul inapoi.Prin urmare,cine elibereaza adeverintele astea?Fiind mama si bunica mostenitoare,trebuie musai sa mearga una din ele sau pot solicitia si eu acest lucru avand mutatie pe acea adresa si contractul de comodat semnat de ambele?
Ultima modificare: Joi, 6 Septembrie 2018
MrFB, utilizator
Cel mai recent răspuns: MrFB , utilizator 13:37, 7 Septembrie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati Primariei Locale serviciul urbanism si solicitati aceasta adeverinta.
Buna ziua! Am incercat sa iau legatura cu multe compartimente ale Primariei si degeaba,ma pasau de la unu la altu,multi neauzind de asa ceva.O singura functionara a spus sa incerc pe la notariate,insa actul de mostenire a fost redactat inainte de 1989.
Buna ziua
Unul dintre mostenitori sa sune ( sau dvs) la Camera Notarilor unde au arhiva documentelor.
Ei va spun mai departe ce anume trebuie facut.
In mod normal se rectifica Certificatul de Mostenitor ,asta numai daca pe documentele anterioare apar datele de care aveti nevoie.
Sunati si va spun ce anume trebuie sa faceti
Am rezolvat la primarie direct.Nu a mai fost nevoie de notari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa corecta contract vanzare cumparare ioanabozgan ioanabozgan La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece: cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare in certificatul de mostenitor gaby83 gaby83 Am o problema si anume la intocmirea certificatului de mostenitor dupa bunica mea in anul 1989 notarul de stat a inversat cifrele in loc sa treaca 4300 mp ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am următoarea întrebare și speță: bunicii mei ... Catalin V Catalin V Bună seara. Am următoarea întrebare și speță: Bunicii mei au cumpărat un apartament de la icral, iar acel apartament are trecuta în acte \"sc1 în ... (vezi toată discuția)