avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil pana la doi ani. Pe 10 iulie implineste fetita 2 ani. Lucrez ca titular in invtamant . Intentionez sa ma intorc la catedra din luna mai pentru a beneficia de stimulent. Intrebarea mea este daca pot primi orele la sfarsitul anului scolar in mai sau trebuie sa ma intorc la munca la inceputul sem. II. Cand am expus problema la scoala mi.au dat de inteles ca nu au cum sa ia orele altora si sa mi le dea mie tocmai la sf. anului scolar. Sunt un pic nelamurita si nu stiu ce sa fac..daca sunt titular, nu am dreptul sa ma intorc oricand sau cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani?.multumesc.
Cel mai recent răspuns: danapica , utilizator 08:24, 7 Septembrie 2018
Aveti dreptul sa reveniti la munca oricand din CCC.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie radmaria radmaria Buna ziua, As avea si eu o nelamurire....sunt in concediu de ingrijire a copilului,iar in iulie copilul implineste varsta de un an.Eu am optat pt concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil - rog lamurire! madi1983 madi1983 Buna ziua! Lucrez in invatamant, de meserie invatatoare (urmeaza sa nasc peste o luna si un pic)...daca optez pt concediu 2 ani, dar vreau sa ma intorc mai ... (vezi toată discuția)
Munca dupa ccc Gisela Gisela Buna ziua. Situatia este in felul urmator: fetita mea acum are 1 an si 4 luni. Cand trebuie eu exact sa ma intorc la munca pentru a beneficia de stimulentul de ... (vezi toată discuția)