Sunteti chemat in aceasta instanta, camera E23-Paul Negulescu,Completul 36 fond ,in data de 14 septembrie 2018, in calitate de intervenient , in procces cu Guvernul Romaniei- Prin PRIM MINISTRU in calitate de pirit, SECRETARIATUL DE STAT PENTRU CULTE in calitate de intervenient in numele altei persoane ............................ in calitate de intervenient, si altii
In caz de neprezentare a partilor , se va putea trimite un inscris , judecata urmind a se face in lipsa. -CU MENTIUNEA DE A PRECIZA DACA VA MENTINETI CEREREA DE INTERVENTIE SI DACA CEREREA DE INTERVENTIE DEPUSA VA APARTINE. Va multumesc .
Buna ziua!
Formularul se afla pe portalul instantelor de judecata sub aceasta forma:
Cerere de renunţare la dreptul pretins
Sediul materiei:
• Art. 408-410 C. proc. civ.
• Art. 148-151 C. proc. civ.
Instanţa .....
Dosar nr...../...../.....
Completul .....
Termenul de judecată .....
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul (nume ....., prenume ....), personal/prin mandatar/prin reprezentant legal/prin reprezentant judiciar (nume ....., prenume .....)/prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ..... , în calitate de parte ....., în dosarul nr...../...../....., în care părţi sunt (nume ....., prenume ....)
sau
Subscrisa (denumirea .....), prin reprezentant (nume ....., prenume .....)/prin consilier juridic (nume ....., prenume .....)/prin avocat (nume ....., prenume .....), cu sediul profesional în ....., în calitate de parte ....., în dosarul nr...../...../....., în care părţi sunt (nume ....., prenume ....), formulăm
CERERE DE RENUNŢAREA LA DREPTUL PRETINS
prin care solicităm să pronunţaţi o hotărâre prin care să respingeţi cererea în fond sau să anulaţi în tot sau în parte, în măsura renunţării, hotărârea primei instanţe .
În fapt, arătăm că suntem reclamanţi în dosarul nr ...../...../..... şi că am înţeles să renunţăm la însuşi dreptul pretins prin cererea de chemare în judecată/cerere reconvenţională/intervenţie principală.
În drept, ne întemeiem cererea pe dispoziţiile art.408-409 din C. proc. civ.
În dovedire, depunem următoarele înscrisuri: înscrisul autentic prin care am renunţat la însuşi dreptul pretins .
Depunem prezenta cerere, într-un singur exemplar pentru instanţă.
Anexăm procura în original/copie legalizată/împuternicirea avocaţială/delegaţia de reprezentare care cuprinde şi mandatul special pentru a renunţa la drept dedus judecăţii .
sau
copie legalizată de pe înscrisul doveditor al calităţii de reprezentant /extras din registrul public /extras, în copie legalizată, din actul care atestă dreptul de reprezentare , precum şi procura specială pentru a renunţa la judecată.
Data, Semnătura ,
Domnului Preşedinte al Judecătoriei ...../Tribunalului ...../Curţii de Apel ...../Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie
Retragere dosar
iolaru
Pentru a renunta la actiunea de marire a pensiei alimentare, exista un model de cerere de renuntare? Mi-ati putea da acest model, va rog, daca exista?
Va ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut
Janoskarobi
Am primit o comunicare adresă mi a fost luat permisul de conducere și judecătoria mia transmis întâmpinare formulată de ipj covasna ce an de facut cineva ... (vezi toată discuția)