avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie al doilea copil

Buna ziua, momentan ma aflu in concediu de crestere copil care va implini 2 ani pe data de 11.07.2019. Intrebarea mea este daca voi ramane insarcinata cu cel de al doilea copil si acesta se va naste dupa ce voi termina concediul de crestere copil a primului copil, voi mai putea primi indemnizatie?daca da, in ce situatii
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 8 Septembrie 2018
Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cu estimatie, august, septembrie
Sau cel tarziu octombrie
Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nasterii celui de-al doilea copil?

In speta, veti beneficia si de CCC pentru cel de-al doilea copil.

Nici nu mai este nevoie sa reveniti in activitate ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului a1exandra87 a1exandra87 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii. Am lucrat 5 luni(din 1aprilie 2013- 1septembrie 2013) acum cateva zile am aflat ca sunt ... (vezi toată discuția)