avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare titlu de proprietate

In 1991, bunica a făcut cerere de eliberare a certificatului pe numele ei, pentru terenurile agricole din partea bunicului din partea CAP, dar moștenitorul bunicului era tatăl meu, prin testament lăsat de bunicu și renunțarea la succesiune din partea bunicii și fraților in favoarea tatălui meu, prin declarații notariale. Se poate cere în instanță, anularea actului?. Mulțumesc tuturor.
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
ticavol, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 din 1991 , face parte din moștenire prin testament? ticavol ticavol Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație ... (vezi toată discuția)
Succesiune+vanzare/cumparare postas postas Bunicul a lasat mostenire inainte de colectivizare (circa 1950) casa+curte+teren agricol, prin testament, numai unui copil (din 3); ceilalti 2 copii (maturi ... (vezi toată discuția)
Dreptul de mostenitor zambetdesoare zambetdesoare Ati putea sa ma ajutati cu un sfat legal intr o problema? Bunicul meu a murit in 1990, In 1991 are loc dezbaterea de mostenire, fiind 6 frati dintre care si ... (vezi toată discuția)