avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se mai poate pune în sarcina asistentului medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se mai poate pune în sarcina asistentului medical?

Bună ziua ce se mai poate pune în cârcă asistentului medical pe lângă faptul că în majoritatea cazurilor are mai mulți pacienți de căt ar fi o normă ,face internări pentru că nu există birou de internări,noaptea nu este infirmieră,nu este serviciu de gardă separat o face tot asistenta de salon dacă se poate la ora tratamentului .Oare cum sar putea soluționa aceste neajunsuri ,fără să ne CLONĂM .De noi nu_i pasă nimănui știm dar la urma urmi grevează asupra calității actului de îngrijire.
Nu aveti o fisa a postului ?
O, cum să nu !Dar pe cine interesează ?
In acea fisa sunt trecute atributiile dvs.

Ati sesizat Ministerul Sanatatii cu privire la neregulile constatate ?
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu ,nu am sesizat ministerul,,o so fac deși mă va costa locul de muncă!De mult mă gândesc că asta ar fi ultima soluție.Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea de sporuri in sanatate barjovanu barjovanu Lucrez la un Spital orasenesc ca asistent medical principal la Camera de garda.In afara de sporul de vechime si sporul de ture nu primesc niciun alt spor,in ... (vezi toată discuția)
Creșa a devenit instituție cu statut juridic din 1 iunie 2022 ... Lore Miha Lore Miha Creșa a devenit Instituție cu Statut Juridic din 1 iunie 2022 și a urmat să semnăm pe repede înainte contractele individuale de muncă fără să avem ... (vezi toată discuția)
Buna seara. (mai ales in situatia asta) daca pe teritoriul unui ... gerhardt gerhardt buna seara. (mai ales in situatia asta) daca pe teritoriul unui spital sunt 3 cladiri. sa spunem cladirea A este de chirurgie obstretica. Unde este toata ... (vezi toată discuția)