avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Retinere din cont, pentru o executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Retinere din cont, pentru o executare silita

Buna ziua...
Am venituri din chirii de 7400 lei si in urma unui proces civil trebuie sa platesc 13300 lei si nu mi s'a acceptat sa platesc in cateva rste. Intrebsrea mea este cat poate retine executorul din cont , avand in vefere ca primesc chiria lunar.
Va multumesc...
Cel mai recent răspuns: silsanpat , utilizator 12:32, 12 Decembrie 2018
Teoretic va poate retine toata suma gasita in cont. Nu este ca la salariu sa va retina doar 1/3.
in acest cont se vireaza si pensia mea.....in acest caz cum se procedeaza legal ?
va mutumesc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita abuziva prin blocare conturi bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna dimineata. Va expun spre competenta solutionare urmatoarea situatie de fapt, cu care se confrunta din ce in ce mai des debitorii urmariti, persoane ... (vezi toată discuția)
Cuantum datorii executate - studiu de caz mamalui matei mamalui matei Va rog frumos sa ma ajutati sa imi calculez care sunt sumele ce pot fi retinute legal din salariul net. Va descriu urmatoarea situatie: Persoana ... (vezi toată discuția)
Proprire dubla. Adrian Danut Adrian Danut Buna ziua. Daca este o proprire pe salariu si societatea angajatoare vireaza 30% din salariul angajatului in contul executorului acesta mai poate propri contul ... (vezi toată discuția)