avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită achizitionare teren
Discuție deschisă în Executare silită

achizitionare teren

buna tururor, as vrea sa imi achizitionez un teren executat silit ,am cautat pe site-uri si am vazut ca exista optiunea de Vanzare Directa as dorii sa stiu despre aceasta optiune , si totusi ma feresc de traditionala licitatie as vrea sa dau banii, si sa scap de licitatie ,la ce sa fiu atenta, de ce sa ma feresc?, multumesc
Ultima modificare: Vineri, 7 Septembrie 2018
ridhima, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 22:00, 9 Septembrie 2018
Daca terenul este scos la licitatie, trebuie sa va supuneti procedurii. Sa achitati cautiunea, sa mergeti la data si ora stabilita si sa participati la licitatie. In etapa executarii silite a debitorului, nu mai puteti trata direct cu acesta. Orice plata se face cu mijlocirea executorului si a creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Cumparand un imobil de la un executor judecatoresc care este procedura de achizitie???si in cat timp se finalizeaza contractul de vanzare comparare??ce suma se plateste la executor ca onorariu?? Nicola2008 Nicola2008 Buna seara Ad dori sa achizitionez un imobil prin licitatie judiciara sau direct de la un executor. Care este procedura si cat timp dureaza actele de ... (vezi toată discuția)
Executare silita-licitatie publica-adjudecare in contul creantei marival marival Buna ziua, Avem un dosar de executare in care creditorul este o companie straina (din Europa) si doreste sa participe la licitatia bunurilor (mobile) ale ... (vezi toată discuția)