avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

Dacă ultima plata a fost făcut în decembrie 2009, iar banca nu a luat nici o măsură până în mai 2014, când a cesionat creditul la o firmă de recuperare, firmă care ma executat silit in 2018, nu este vorba despre o prescripție? Menționez că, din 2009 până în 2018, nu am primit nici un înscris oficial despre acest card de credit, în valoare de 918 lei iar acum mi se cer aproape 3000. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 21:59, 9 Septembrie 2018
Buna seara,
Va sfatuiesc sa formulati o contestatie la executare in instanta invocand prescriptia.
ATENTIE sa nu depasiti termenul legal.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Rezulta ca s-a prescris.
Dar trebuie sa constate instanta.
Altfel va executa.
In primul rand trebuie vazut daca mai sunteti in interiorul termenului de 15 zile pt depunerea contestatiei. Din ce spuneti, pare prescris, dar prescriptia este constatata de catre instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie sau perimare ? Mitu_Constantin Mitu_Constantin Va supun atentia asupra unui caz destul de interesant , parerea mea, cerandu-va sfatul In anul 2011 (eu ca nume S.C.) am fost executat silit de catre o ... (vezi toată discuția)
Executarea silită Carmenz1966 Carmenz1966 Bună ziua. Dacă executorul, la cererea mea, verifică și constanta că s-a comis o eroare în executare (mai exact, banca a cesionat un card de credit unei ... (vezi toată discuția)
Contestatie la cesiune de creanta KmMihai KmMihai Buna seara. Am fost instiintat azi ca mi s-a cesionat un credit din anul 2006 , neachitat in intregime catre o societate de recuperari. Ultima plata a fost ... (vezi toată discuția)