avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa schimb instructorul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa schimb instructorul

Buna ziua. Am picat traseul de 2 ori (din cauza emoțiilor ) și as vrea sa schimb instructorul. Ca sa dau a3 oara traseul se poate? va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:08, 9 Septembrie 2018
Puteti schimba instructorul dar aveti in vedere ca emotiile nu sunt controlate de instructor.
La volan emotiile nu au ce cauta, trebuie sa fiti relaxat si sa va comportati ca si cum ati merge pe bicicleta in parc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa schimb doar instructorul auto? anonim456 anonim456 Dacă am promovat examenul teoretic la drpciv cu o anumită scoală de șoferi, pot da examenul practic cu o altă școală în condițiile în care am picat ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis. cum să mă comport optim în caz că sunt oprit de poliție și cum mă pot apăra? ContTemporar ContTemporar Salut tuturor, Sunt student in strainatate si am picat de 3 ori examenul de traseu. Fiind plecat mult timp din tara, scoala mea de soferi a expirat; mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba instructorul auto? durdeu durdeu Vreau sa-mi schimb instructorul auto. Am luat chestionarul, dar am picat traseul la politie. Trebuie sa ma reprogramez, dar scoala imi spune ca trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)