avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie

Bună ziua, am un bebeluș de 3 luni... Nu sunt cununat cu tatăl lui, stam doar in concubinaj... el lucra... dar eu nu pentru ca stau cu bebelușul acasa... copilul e nascut in spania... Nu pot câștiga custodia lui asa-i?
Cel mai recent răspuns: Ralucasialex29 , utilizator 13:18, 9 Septembrie 2018
Buna ziua,
Ce cetatenie are minorul?
Daca este cetatean roman va adresati instantelor din Romania, daca este cetatean spaniol va adresati instantelor din Spania.
Depinde unde locuiti.
Pentru ce va trebuie custodia?
Minorul este cetățean român

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Ce cetatenie are minorul?
Daca este cetatean roman va adresati instantelor din Romania, daca este cetatean spaniol va adresati instantelor din Spania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie - situatie legala a unui copil nascut in spania, mama cetatenie romana, tatal cetatean spaniol luciana2901 luciana2901 Am urmatoarea speta: Din concubinajul numitei A, de cetatenie romana, cu numitul B, cetatean spaniol, a rezultat un copil, nascut in Spania,care a fost ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara-parinti necasatoriti... mamytzy56 mamytzy56 Buna ziua ! Sunt bunica si ma intereseaza ce trebuie facut ca fiica mea sa obtina pensie alimentara de la tatal copilului(muncitor in Spania,copilul-cetatean ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara spania yoroxana yoroxana Buna ziua! am un baietel de 2 ani si 8 luni cu un cetatean spaniol,am nascut in spania iar copilul are cetatenie spaniola si este recunoscut de tatal sau,acum ... (vezi toată discuția)